На Донеччині мати виховувала маленьку доньку в умовах "сміттєзвалища" (фото)

​Поліція намагається врятувати маленьку дівчинку з Покровська.

Ілюстрація:Експрес - онлайнУ Покровську на Донеччині мати ростила 5-річну дитину в умовах повної антисанітарії. Сусідка жінки, побачивши "сміттєве" пекло, в якому живе сім'я, розповіла про це правоохоронцям. Про це повідомили на сторінці поліції Донецької області в Facebook, передають Патріоти України.

"Суцільне сміттєзвалище - саме так можна охарактеризувати побутові умови, в яких живе 31-річна мати-одиначка зі своєю дочкою. Ця сім'я була виявлена співробітниками соціальної служби і поліції завдяки небайдужості сусідів. Нагадуванням горе-матері про необхідність піклуватися про умови проживання дитини, а також її виховання, стало суворе попередження і складання правоохоронцями щодо неї адміністративного протоколу", - написали правоохоронці.

Повідомляється, що мешканка Покровська, помітивши у сусідки відкриті двері, заглянула в будинок, щоб переконатися, що у господарів все в порядку. Однак побачене жінку шокувало: на дивані спала господиня будинку, а поруч на підлозі, серед купи сміття, бавилася її маленька дочка.

Сусідка повідомила про побачене в соціальну службу і в поліцію. За вказаною адресою прибула комісія, до складу якої увійшли співробітники Покровського відділу поліції, соцслужби і медпрацівник наркології. "Важкий затхлий запах і гори сміття на підлозі заважали перевіряючим пересуватися по будинку, а стан посуду і холодильника змусив присутніх здригнутися: залишки їжі, немиті каструлі, брудні пакети і пляшки, продукти харчування - все було в одній купі.

З'ясувалося, що господиня ніде не працює, а її 5-річна дочка відвідує дитячий садок. Але, у жінки не вистачає вільного часу ні на прибирання, ні для приготування їжі. Горе-матір погодилася, що в будинку "не прибрано", і запевнила, що виправить ситуацію найближчим час", - повідомили в поліції.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...