"Мажорна" ДТП у Харкові: Бідолашна дитина всю ніч шукала загиблу матір по місту

Під час фатального зіткнення постраждала говорила з донькою по телефону.

Наталія Умаєва. Фото:gx.net.ua

Загиблу у масштабній ДТП у Харкові 46-річну Наталію Умаєву всю ніч шукала її 14-річна донька Еля. Дівчина їздила по лікарнях міста, але скрізь казали, що Умаєва не надходила. У морзі відповіді не дали, проте попросили привести дорослих знайомих жінки. Про це розказала подруга загиблої Ольга Козлова, передають Патріоти України з посиланням на Місто Х.

Під час фатального зіткнення Наталія говорила з донькою по телефону. Еля почула у слухавці шум.

"Еля стала кричати, але замість мами відповів незнайомий чоловік, сказав, що сталася страшна аварія. Дівчинка взяла собаку, корм для неї - бо не знала, скільки доведеться бути відсутньою. 14-річна дитина всю ніч шукала свою маму по лікарнях" - зазначила Козлова.

На упізнання Наталії Умаєвої приїхав її 19-річний син Тимур. Чоловік загиблої працює моряком, на похорон не зміг прилетіти.

"Чоловікові Наталії повідомили про трагедію по скайпу. Ховали без нього - друзі, діти, приїхали старенькі батьки Наташі з Маріуполя", - додала Козлова.

Еля зараз перебуває вдома з братом та бабусею. Чекають на повернення батька, корабель якого дістанеться суходолу 10 листопада.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...