Зробила все, що змогла: Молода та сексапільна телеведуча роздяглася заради порятунку ФК "Дніпро" (фото +16)

Журналістка і телеведуча Яна Коваль знялася у дуже відвертій фотосесії. Тепер черга за Коломойським?

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на informator.dp.ua.

Причиною такого кроку стала ситуація з "Дніпром". Дівчина переживає, що клуб з її рідного міста може припинити існування. Коваль вирішила роздягнутися перед камерою, влаштувавши оригінальний флешмоб. Головним його девізом стало гасло "#ДнепрДолженЖить".

"Я не уявляю, як таке велике місто може залишитися без футбольної команди. Ще недавно" Дніпро "громив усіх в Лізі Європи, а тепер може просто зникнути. У "Дніпра" завжди були найвідданіші фанати, дуже сподіваюся, що на проблему звернуть увагу і клуб не пропаде з футбольної карти України і всієї Європи", - сказала дівчина.

І навіть так!

Тепер черга за власником клубу. Рятуй, хоч роздягнися догола

Тепер черга за Коломойським?

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...