Молотобійня: У Москві десятки будівельників гамселили одне одного кувалдами

​Близько 40 робочих брали участь в масовій бійці на будівництві в селищі Комунарка Нової Москви.

Патріоти України зазначають, що конфлікт стався у вівторок, 1 серпня, на місці зведення житлового комплексу «Бунинские Луга».

Робочі однієї з бригад викинули сміття з даху будівлі, що викликало обурення їхніх колег. Зав'язалася словесна перепалка, що перейшла в бійку з використанням кувалд, лопат і залізних арматур.

Шестеро людей отримали різні травми. Порушено кримінальну справу. Поліція встановлює всі обставини того, що сталося.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...