"Моська" виросла у власних очах: "Большой успех внешней политики РФ в том, что Трамп и Путин общались с журналистами сидя, а не стоя", - Гордон

На зустріч з Трампом російський президент вперше прийшов вчасно, тому що злякався, вважає журналіст.

Путін і Трамп на саміті G20. Фото:http://vesti-ukr.com

Великий успіх зовнішньої політики Російської Федерації полягає в тому, що президент США Дональд Трамп і глава РФ Володимир Путін спілкувалися з журналістами сидячи, а не стоячи. Таку думку висловив політичний експерт, журналіст Дмитро Гордон в програмі "Наслідки" з Василем Головановим в ефірі телеканалу NewsOne, передають Патріоти України.

"Потому что если бы они общались стоя, то разница в росте между Путиным и этим американским пиндосом, как называют его в России, была бы на столько разительной, что Путину это бы не понравилось. Поэтому это большой успех российского внешнеполитического ведомства", - пояснив Гордон.

Крім цього, для всіх відомим фактом є те, що Путін фактично ніколи не приходить на офіційні зустрічі з лідерами держав вчасно. Може, терпіння і є чеснотою, але мало хто змушував Папу Римського себе чекати.

У свою чергу Гордон зазначив також той момент, що на зустріч з Трампом російський президент прийшов вперше вчасно.

"А еще я обратил внимание, что Путин впервые пришел вовремя на эту встречу. Он всегда опаздывает, даже к Папе Римскому. Вот так вон пренебрежительно относится к лидерам.

Это его стиль, которому научили в Комитете государственной безопасности, то есть это психология. А сегодня он пришел вовремя и знаете почему? Потому что сильно испугался", - підсумував Гордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...