Москва, Москва: У Тимошенко усвідомили свою помилку - блогер (фотофакт)

Юля зрадила "рускій мір", тішаться в мережі.

Фото:соцмережі

Штаб кандидата в президенти України Юлії Тимошенко поліз на конфронтаційно-войовничу територію президента Петра Порошенка. Про це у своєму Facebook пише Карл Волох, передають Патріоти України.

"Факт, что штаб Тимошенко отказался от своих миролюбивых «новых курсов» и напрямую полез на конфронтационно-воинственную территорию Пороха - комплимент не только его политтехнологам, но и нам с вами, то есть, гражданам.

Похоже, Юлия Владимировна благодаря социологам осознала, что одним популистическим тарифным блядством и мутными обещаниями компромиссов с Кремлём выборов не выиграть. Вот и переобувается в отчаянную натовку и патриотку - что идёт ей как корове седло, а часть ядерного патерналистско-совкового электората может и отпугнуть" - написав він.

Слід відзначити, що в деяких регіонах України почали з'являтися білборди із зображенням Юлії Тимошенко, яка, нібито заявляє, що наш курс - це ЄС і НАТО. Практично всі політологи побачили в такій різкій зміні риторики Тимошенко два моменти. По-перше, це спроба перекрити досягнення президента Порошенка, використовуючи в рекламі ті ж самі кольори, що і чинний президент і оперуючи тими самим тезами. По-друге, це спроба відбитися від звинувачень про співпрацю з Росією і проросійський курс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...