Москвичі поїхали відпочити: У Росії сніжна лавина забрала життя людей

3 березня на північному схилі гори Чегет зійшла лавина, через яку загинуло семеро людей.

В Росії лавина забрала життя людей. Фото politeka.net

Подія трапилася Кабардино-Балкарії на північному схилі гори Чегет в Приельбруссі. Відзначається, що за два дні рятувальники знайшли тіла семи загиблих росіян, інформують Патріоти України з посиланням на politeka.

«Дівчина і двоє чоловіків, тіла яких знайдені в лавині в суботу, – жителі Москви», – зазначив керівник прес-служби СКР по КБР Мурат Багов. 3 березня МСЧ виявило тіла перших чотирьох загиблих – двох чоловіків і двох жінок (одна з жінок з Кірова, решта загиблих – з Москви).

Крім того, один турист був знайдений живим. Швидко його знайти вийшло завдяки спеціальному датчику, який перебував в кишені одягу. За словами врятованого, йому вдалося визначити приблизну траєкторію, по якій спускалися лижники.

У МНС додали, що лижники потрапили під лавину на забороненому для катання схилі. Слідчий комітет РФ вже почав перевірку за фактом загибелі туристів при сходженні лавини.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...