"Може так дійде? Трансфер і екскурсія - за наш рахунок": Матір полоненого контрактника Агеєва запросили на кладовище бійців АТО

Світлану Агеєву запросили також відвідати військовий госпіталь у Дніпрі та лікарню Мечникова, де лікують поранених на Донбасі бійців АТО.

Світлана Агеєва з сином. Фото:ГордонМати захопленого в полон на Донбасі контрактника Збройних сил РФ Віктора Агеєва Світлану запросили в Дніпро відвідати кладовище бійців АТО і військовий госпіталь. Там росіянка може подивитися на результати війни, в якій брав участь її син. Про це написав на своїй сторінці в Facebook радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голік, передають Патріоти України.

"Мати полоненого росіянина Агеєва приїхала в Україну. Відмінно", - зазначив він.

"Запрошуємо до Музею Цивільного Подвигу (Музей АТО) в Дніпрі і Алею Пам'яті Героїв. Ще в лікарню Мечникова, військовий госпіталь в Дніпрі і на Краснопільске кладовище", - написав чиновник.

"Дуже хочемо, щоб пані Агєєва заглянула в очі тих, хто загинув, захищаючи Україну від таких, як її син, які приїхали на територію чужої країни повоювати", - підкреслив Голик.

"Може так дійде ... Трансфер і екскурсія - за наш рахунок", - додав він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....