Можливо, допоможе легалізація? - Український письменник порадив, як боротися з корупцією в Україні

Лесь Подерв'янський впевнений, що в Україні не вийде побороти "кумівство".

Лесь Подерв'янський. Фото:24tv.ua

Відомий український письменник Лесь Подерв'янський розповів, як побороти корупцію в Україні. Про це він повідомив в інтерв'ю ZN.ua, зазначають Патріоти України.

За його словами, в цьому допоможе її легалізація. "У мене колись була одна думка ... А що якщо корупцію в Україні легалізувати? Щоб з кожного хабара та людина, хто дає хабар, і людина, що приймає хабар, - обидва платили податок. Тобто податок за хабар. Таким чином, ми легалізуємо і корупцію, і податки", - сказав письменник.

Він вважає, що в разі якщо хтось не заплатить податок на хабар, тоді його обов'язково потрібно садити у в'язницю. "І у нас же будуть два свідка - той, хто дає, і той, хто бере. І вони будуть писати кляузи один на одного. Спробуй довести, що я не маю рації", - повідомив Подерв'янський.

Письменник впевнений, що в Україні не вийде побороти "кумівство", бо ця традиція йде з давніх часів. "Тому навряд чи це вдасться знищити нам. Лажа полягає саме в тому, що нашим теперішнім, як і в древньому Римі, за будь-яку ціну треба влаштувати свою сім'ю.

Хоча серед членів такої сім'ї можуть бути й ідіоти. Власне, за такою схемою працює корупція і в африканських країнах", - пояснює митець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...