Мішель Терещенко розповів про "маски-шоу", яке влаштували у Глухові правоохоронці

Обшук провели в одному з підрозділів Глухівської міськради.

Мер Глухова Мішель Терещенко. Фото:День

Правоохоронці обшукали приміщення управління житлово-комунального господарства Глухівської міської ради. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міський голова Глухова Мішель Терещенко, передають Патріоти України.

"Налетіло аж дві слідчі групи як говориться у повному озброєнні та під керівництвом нашої старої знайомої Тетяни Скрипки - слідкиня Шосткинської прокуратури (та сама, що позбавляла мене можливості працювати до серпня 2016 року, тягаючи з ранку до ночі на допити по сфабрикованим на мене кримінальним справам)", - написав мер.

Терещенко пояснив, що приводом для проведення слідчих дій стала справа про перерахування депутатських коштів одного з місцевих депутатів на рахунок підприємства іншого депутата за виготовлення дитячого майданчика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...