Муждабаєв розповів, чому Кремль саме зараз вдарив забороною по Меджлісу

Мета цього раптового рішення - залякати членів Меджлісу, які зараз перебувають поза Кримом, впевнений журналіст.

Забороною Меджлісу Кремль намагається залякати лідерів кримських татар.Ілюстрація:ipress.ua

Призупинення діяльності Меджлісу "прокурором" анексованого Криму Наталією Поклонською спрямоване на залякування лідерів кримських татар, які знаходяться за межами півострова. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив заступник гендиректора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Мета цього раптового рішення - залякати членів Меджлісу, які зараз перебувають поза Кримом. Залякати так, щоб вони не повернулися на Батьківщину. Дуже вже все "вдало співпало". Під час ухвалення цього рішення провідні члени Меджлісу саме перебували поза Кримом", - зазначив Муждабаєв.

За його словами, "кримська влада" могла спокійно дочекатися суду. "Саме з відсутністю лідерів кримських татар на півострові пов'язана дата рішення. Чи спрацює залякування, поки сказати складно", - підсумував Муждабаєв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.