Ми намагалися не принижувати гідність ворогів, забуваючи, що у "беркутні" та ВВшників її ніколи не було, - журналіст (фото)

А от у Венесуелі, до прикладу, розлючений натовп протестувальників роздягнув полонених поліцейських, прив'язав до дерева та висік, покаравши їх за те, що насмілилися підняти зброю проти власного народу.

Революція у Венесуелі. Ілюстрація:Politeka

"Як відомо, у Венесуелі вже третій місяць триває Революція, метою якої є повалення режиму диктатора Ніколаса Мадуро, вірного міньйона покійного Уґо Чавеса." Про це пише у своєму Facebook Назар Приходько, передають Патріоти України, продовжуючи:

Протестувальники втратили близько ста Побратимів вбитими - поранених порахувати важко.

Так от: на світлині - полонені поліцейські, яких роздягли, прив'язали до дерева і випороли за те, що вони підняли зброю проти власного Народу.

До речі, чому ми, під час активної фази Революції Гідності, не додумались так чинити з полоненою "беркутнею" та ВВшниками? Тим більше, що наших Хлопців, Побратимів роздягали, обливали перцевим розчином, били, знущалися, кепкували... А згадайте погоду...

На мій погляд, ми занадто берегли власну Гідність і намагалися не принижувати гідність ворогів забуваючи, що у "беркутні" та ВВшників її ніколи не було.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...