"Ми своїх не залишаємо! Боротьба триває!": Українським правозахисникам вдалося зустрітися з політв'язнями в Криму (фото)

Хоча правозахисники просили про зустріч з 42 особами, однак їм дозволили зустрітися лише з трьома, у тому числі з Ахтемом Чийгозом.

Представник українського омбудсмена Богдан Крикливенко повідомив про зустріч українських правозахисників з політв'язнями в окупованому Криму. Про це він написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

"Це сталося, ми в Сімферополі! Після 3 місяців, і особливо тяжких 2 останніх діб переговорів нам вдалося отримати можливість зустрічі із політичними в'язнями, які тримаються в Криму, а також тими засудженими, хто звернувся з проханням про передачу на материкову частину.

Ми просили зустрічі із 42 особами, нам надали можливість зустрітися із трьома, в тому числі із Ахтемом Чийгозом.

В ці хвилини Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська та Уповноважений з прав людини РФ Тетяна Москалькова знаходяться на території СІЗО м. Сімферополя.

Слід наголосити, це офіційний візит Уповноваженого до своїх громадян, навіть якщо територія тимчасово окупована. Ми своїх не залишаємо! Боротьба триває!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...