Ми входимо у виборчу фазу. Темою президентських перегонів стане розірвання дипстосунків з РФ, - Рибачук (відео)

На думку політика, Захід досі не може повністю довіряти Україні, оскільки наша держава не вийшла зі складу СНД й дозволяє російським банкам активно працювати на своїй території.

Олег Рибачук. Фото:Українське радіо

Однією з головних тем, котрі обговорюватимуться під час президентської кампанії 2018-2019 рр., буде припинення дипломатичних взаємин України з Російською Федерацією. Про це заявив політик і громадський діяч, екс-голова Адміністрації президента Олег Рибачук в ефірі програми "Вердикт" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

"Я не виключаю, що це буде зроблено. Ми входимо у виборчу фазу. Президентську, а потім парламентську", - зазначив він.

При цьому, на думку Рибачука, Захід досі не може повністю довіряти Україні, оскільки наша держава не вийшла зі складу Співдружності Незалежних Держав (СНД) й дозволяє російським банкам активно працювати на своїй території.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ISW дав прогноз, коли Сили оборони України зможуть піти у рішучий контрнаступ

неділя, 28 квітень 2024, 9:23

Збройні сили України за допомогою сучасного військового озброєння, наданого союзниками, зможуть не допустити суттєвого просування російських військ. Україна, найімовірніше, стабілізує лінію фронту в найближчі місяці та зможе розпочати обмежені контрнас...

Відкочування фронту на Донецькому напрямку продовжується... Але це все ще можна виправити, - український військкор

неділя, 28 квітень 2024, 9:14

Український військовий кореспондент Богдан Мирошников у свіжому пості від ранку 28 квітня таке доповідає про ситуацію на фронті.