"Ми здобрюємо сепаратизм російськими концертами", - блогер про концерти співаків із РФ в Україні

Дуже сумно, що у нас продовжується викохування і плекання поганого смаку і якогось нездорового уявлення про культуру, пише Тетяна Малахова

Фото: "Фейсбук"

Чому б не запрошувати в Україну світових зірок і не показати, що таке світовий рівень культури? Без фанери і вкрадених один у одного мелодій? Про це пише блогер Тетяна Малахова, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".


"1943 рік. Йде страшна війна, а в Москві афіші запрошують прихильників німецької культури до Колонної Зали Дома Союзів, де будуть виступати німецькі «зірки», які не приховують (і це всім відомо) своєї симпатії до Гітлера і навіть вступили в його партію «Єдина Німеччина».

«Зірки», м'яко кажучи, в лапках, тому що справжні зірки світового рівня на шкальт Марлен Дітрих розкусили Гітлера ще до війни і покинули Німеччину. Марлен, наприклад, отримувала дуже цікаві пропозиції від Геббельса щодо повернення до Німеччини, де на неї чекали великі гроші, продюсери, повна свобода творчості. Але Дітріх відмовилась. Та фюреру потрібно було опиратися на культуру, і своє плече йому підставили «зірки» ганноверського (Нижня Саксонія) Будинку Культури... Але в Москві їх чекають як зірок світового рівня!!! Більш того, одна німецька «зірка» на «Голубом огоньке» в Рейхстазі разом з дуетом «Скунси» співала пісню, в якій насміхалася над війною в СРСР і натякала, що у керівництва СРСР «нєльотная погода в головах...» , але все одно німецьких «зірок» радо чекають в Москві!

...Це було б дуже смішно, аби не було так гірко! Бо у нас виступи пропутінських співаків і акторів - норма.

А це, по-перше, відсутність власної гідності і неповага до загиблих хлопців і їхніх родин, зневага до наших захисників, які воюють на Сході, байдужість до донецьких патріотів, які наодинці стояли проти «русского мира» - натовпу російських найманців і місцевих зрадників, і покинули домівки в одних капцях...

По-друге, це підтримка путінської пропаганди, адже для нього митці - зброя, яку він добре використовує. Чому він залучив до підписання того ганебного листа Баталова, Ланового, Бистрицьку і сотні інших? Бо це кумири, і якщо вони підтримали напад Путіна на Україну, то і вся Росія підтримає! Ну і наші «совкострадальці» теж...

Завдяки таким концертам (з ледь прикритою ностальгією по «совку») Путін береже псевдопуповину українців з Росією - «унасоднакультурамыжебратьявдонбассегражданскаявойна»...

Гарний господар вириває бур'ян з корінням і не поливає його добривами і гноєм... а ми сепаратизм (тобто бур'ян) здобрюємо російськими концертами, начебто нам бракує російських пісень на телебаченні і радіо.

Я аж бачу донецьких сепарів, які цілували гусениці російським танкам, а потім накивали п'ятами зі своєї ДиРи і оселилися в Києві.

І все у них і так добре, а тут ще така радість - російські зірки приїздять! «Русский мир» на тарілочці! Як вчасно переїхали до Києва! А ще на цей концерт дивиться якась талановита дівчина з Чернігова чи Полтави, яка підкорила своїм голосом на черговому талант-шоу всю країну, але ... повернулася до свого робочого місця на пошті.

І думає вона: «А може і мені до Москви поїхати? Може, я там зіркою стану?» І про совість і війну вона зараз не думає, бо концерт російських зірок проходить офіційно! І на власному досвіді вона знає, що українську талановиту молодь у нас ніхто не підтримує... А навіщо підтримувати свої таланти? Краще запросити артистів з країни-агресора! «Мыжебратья»...

До речі, величезні світлини співаків (Макаревич, Шевчук тощо), які засудили Путіна і підтримали Україну, висіли в центрі Москви з надписами «они поддержали хунту на Украине», «предатели», і ніхто з пропутінских співаків не засудив ці ганебні банери! А зараз вони їдуть в столицю хунти! І не заради грошей. Якби на це не дав свого дозволу Пу, у якого пропаганда стоїть на першому плані, ніякі б гроші не заманили б цих акторів до Києва!

А по-третє, дуже сумно, що у нас продовжується викохування і плекання поганого смаку і якогось нездорового уявлення про культуру.

Мені кажуть: «Не треба змішувати війну і культуру»...

Гаразд, не буду про війну, але невже це культура? Чому б не запрошувати в Україну світових зірок і не показати, що таке світовий рівень культури? Без фанери і вкрадених один у одного мелодій.

Чому ми називаємо культурою тих, хто в поїзді світової культури їде в двадцять п'ятому вагоні (плацкартному) на бокових місцях? Чому ми не підтримуємо свою талановиту молодь?

Дуже багато питань", - пише Малахова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...