Мишебраття підкинули кілька консерв... Як живеться пенсіонерам "ДНР", - блогер

В "ДНР" пенсіонери, що старше 65 років, вже не будуть отримувати продуктові набори.

Пенсіонер з Донецька: "Україна позбавила мене пенсії". Фото: Обозреватель.

Цей дідусь прийшов на захоплений стадіон "Донбас Арена" в п'ятницю 28 квітня з надією, що "ДНР", як і обіцяла, буде видавати гуманітарну допомогу. Але гуманітарні набори вже давно не видають і він зі своїм візком поплентався додому. Так пише блогер з окупованого Донецька Євген Козаков, передають Патріоти України.

Після захоплення "Донбас Арени" бойовиками "ДНР" і блокування роботи штабу "Допоможемо", залишки зі складів роздали під виглядом гуманітарної допомоги з РФ. Від братської Росії додали пару консерв, все інше було з гуманітарних наборів фонду "Допоможемо".

За затвердженим "ДНР" категоріям пенсіонери, що старше 65 років, вже не будуть отримувати продуктові набори, а адже саме ця категорія була однією з найчисленніших. "ДНР" вирішила, що пенсіонери і так живуть непогано в невизнаній "республіці" і тому прибрала цю категорію отримувачів.

На прикладі цього дідуся можна зрозуміти, кому потрібні люди похилого віку. Звуть діда Михайло Сергійович. Українську пенсію не отримує, хоча має стаж 34 роки електриком в шахті.

Як говорить Михайло Сергійович: "ДНР" позбавила допомоги, а Україна пенсії. Ну нічого...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...