"Митців - на службу народу": Ляшко закликав українських письменників написати "Іліаду" про воїнів АТО

На думку Олега Ляшка, потрібно закарбувати пам'ять про героїзм наших бійців та присвятити їм поему.

Олег Ляшко. Фото uainside.infoНародний депутат України Олег Ляшко звернувся до поетів з проханням увічнити пам'ять захисників України в літературних і музичних творах. Про це свідчить запис на його сторінці в соцмережі Facebook, інформують Патріоти України.

"Звертаюся до наших поетів Дмитра Павличка, Борису Олійнику, Вадиму Крищенко, Юрію Рибчинському, Андрію Демиденко, Степану Галябарда, Петру Магі та багатьом іншим із закликом увічнити в слові і пісні великий подвиг наших мужніх захисників України. Пам'ять про наших Героїв та їх слава повинна жити у віках, як "Іліада" Гомера!" - написав Ляшко.

Ляшко закликає українських поетів написати поему про Героїв АТО. Фото www.obozrevatel.com
Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...