На догоду окупантам: АЗС депутата-регіонала працюватимуть в "ЛНР", - Снєгирьов

Розпорядження про початок роботи заправок має бути виконано за наказом ватажка луганських терористів Плотницького.

Ілюстрація:http://uainfo.org/

В "ЛНР" прийнято рішення про повернення до роботи на теренах "республіки" мережі АЗС "Восточные ресурсы" (ВР). Цей процес відбувається за наказом глави самопроголошеної республіки Ігоря Плотницького. Про це написав на своїй сторінці у Facebook співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, повідомляють Патріоти України.

ТОВ «Східні ресурси» працює на ринку Луганської області з 1994 р. Крім мережі АЗС, компанія мала у власності Луганську нафтобазу. «ВР» є джобером «ТНК-ВР Коммерс», більша частина АЗС працювала під брендом «ТНК» і мала 37 АЗС на Луганщині. Власником мережі є Володимир Шостак, депутат Луганської обласної ради від «Партії регіонів».

Свого часу бойовики вирішили «націоналізувати» 14 АЗС «ВР». Згідно з програмою, розробленою в «ЛНР», вони повинні були бути перейти у «державну власність» разом з іншими «безгоспними АЗС» (загальною кількістю близько 50).

«На сьогоднішній день стоїть мета в тому, щоб були державні заправки, і ті власники, які працюють на нашій території і руки яких не заплямовані кров'ю наших людей, будуть працювати. Система буде і державна, і приватна», - пояснив Плотницький.

Втім, на території «ЛНР» відчуваються серйозні проблеми з паливно-мастильними матеріалами. Наразі, мешканці тимчасово окупованих районів Луганської області можуть придбати паливо в основному у приватних осіб за ціною до 55 рублів за літр, на заправках бензин коштує 48 рублів і з'являється вкрай рідко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські партизани розвідали одну з найбільших баз окупантів у Джанкої

неділя, 28 квітень 2024, 14:03

Агенти партизанського руху "Атеш" розвідали одну з найбільших нафтобаз росіян у тимчасово окупованому Джанкої. Об’єкт під посиленою охороною. Про це інформує рух "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зазначили, що протягом багатьох місяців, ще ...

"Проблема, що зростає": Що довше Україна тягне з мобілізацією, то менш імовірним стає контрнаступ, - The Washington Post

неділя, 28 квітень 2024, 13:28

Довгоочікуване отримання допомоги від США допоможе Україні зупинити наступ Росії найближчими місяцями, але гостра нестача військ і перевага Москви у вогневій потужності означають, що Київ навряд чи зможе піти в наступ щонайменше до 2025 року. Про це пи...