На Донеччині почали будівництво газогону в обхід "ДНР", - Жебрівський

Вартість проекту становить 58 млн грн, частину витрат покриє Авдіївський коксохімічний завод.

Ілюстрація:plus.google.com

У Донецькій області приступили до будівництва газопроводу в обхід підконтрольної бойовикам "ДНР" території. Про це повідомив голова Донецької ОДА Павло Жебрівський на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Приступили до будівництва підвідного газогону високого тиску від Очеретяного до Авдіївки: зробили розмітку траси прокладання, підрядники приступають до виконання будівельно-монтажних робіт і невдовзі вже розпочнуться перші поставки труби", - зазначив він.

За словами Жебрівського, вартість проекту становить 58 млн грн, частину витрат покриє Авдіївський коксохімічний завод.

"По завершенню будівництва ми зможемо подавати газ на Авдіївку та ще сім навколишніх селищ (Красногорівка, Ласточкине, Орловка, Тоненьке, Водяне, Первомайське та Нетайлове) з території, яка контролюється Україною", - підкреслив глава Донецької ОДА, додавши, що жителі зазначених населених пунктів перестануть бути заручниками бойовиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вогонь охопив п'ять тисяч квадратних метрів: У Росії в морському порту спалахнула масштабна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 20:30

У ніч проти четверга, 9 травня, за місцевим часом на Далекому Сході РФ у морському торговельному порту Петропавловська-Камчатського спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляють російські Telegram-канали з посиланням на місцеве управління МНС РФ, пе...

"Посіпаки є посіпаками": "Слуги" в Київраді відмовилися голосувати за присвоєння Залужному та Ліні Костенко звання почесного громадянина Києва (відео)

середа, 8 травень 2024, 19:55

Депутати від президентської фракції "Слуга народу" в Київраді відмовилися голосувати за надання звання "Почесний громадянин Києва" колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та поетесі Ліні Костенко. Під час голосування вся фракція у повному с...