"На дворе 2017-й год: Россия уверенно погружается в давно испытанную реальность за железным занавесом", - Голобуцький

Плани на період "пасхального перемир'я" у ФСБ дуже масштабні: вже підірвано 16-поверховий житловий будинок в Петербурзі, знайдено вибухівку в 9-поверхівці на іншій вулиці, а також прогримів вибух в школі Ростова-на-Дону.

Путін реінкарнує установку "Вороги, кругом вороги". Фото: ПолитРоссия.

Обережно, завіса опускається! Путін все-таки всерйоз взявся за реінкарнацію старої радянської параноїдальної установки: "вороги, вороги, всюди вороги!". З Америкою росіянам все ясно ще з радянських часів - вони не переставали ненавидіти американців, навіть коли лендліз був єдиним, що відділяло їх від голодної і холодної смерті. "Узкоглазые" (що дивно насправді для "русский-глаз узкий") зневажали - а тепер взялися всерйоз. Так пише політолог Олексій Голобуцький для UAINFO, передають Патріоти України, продовжуючи:

"И русским действительно все на одно лицо, всё равно, кого обвинить - быстрая рокировка "террориста-казаха" на "террориста-кыргыза" в истории со взрывом в метро тому прямое свидетельство. Всё равно итогом стало закручивание гаек в отношении всех азиатов в Москве и Петербурге (вплоть до выдворения). Чего и добивались.

И не успел украинский фейсбук пошутить на тему "как же так - и даже визитки Яроша в метро не нашли?!", как ФСБ реализовало и этот сценарий. То ли идея понравилась, то ли всё заранее было так и распланировано. В общем, взрыв в ростовской школе уже приписывают "украинским боевикам". (Напомню - некий бомж возле школы нашёл фонарик, оказавшийся с "начинкой"; метод неоднократно описывали участники войны в Афганистане - именно русские любили разбрасывать у школ взрывчатку в куклах, игрушках, фонариках и прочих интересных для детей предметах).

Впрочем, планы на период "пасхального перемирия" у ФСБ очень масштабные: уж взорван 16-этажный жилой дом в том же Петербурге ("версию с газом отбросили - дом не газифицирован"), найдена взрывчатка в 9-этажке на другой улице. Припишут эти теракты тоже Украине, или в планах Кремля сформировать ещё пару-тройку образов врага - увидим в новостях.

В конце концов, есть поляки, никак не поддающиеся на усилия ФСБ сформировать лютую ненависть к украинцам. Есть Литва с явной "русофобкой" Далей Грибаускайте. Да целая Балтия, призвавшая на помощь НАТО, - готовый кандидат в смертельные враги!

В общем, рядовой гражданин РФ успешно погружается в давно испытанную реальность за железным занавесом. Кругом враги, каждый может оказаться шпионом, теракты, нищета, алкоголизм, "инородцы", доносы и "постоянная бдительность". На дворе стоял 2017-й год".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...