"На фронте жарко, а рейтинги вранья и лицемерия на "самой свободной передаче страны" бьют рекорды", - волонтер

Юрія Касьянова обурило те, що високопосадовці не тільки не соромляться того, що задекларували сумнівного походження мільйони, але й впевнені, що бажання зберегти власний комфорт їх цілком виправдовує.

Юрій Касьянов. Фото: Обозреватель.

"На фронте лупят из всех калибров. В гостях у Шустера нардеп Константиновский - известный "брат Карамазов" - рассказывает слезливую историю про задекларированные пятнадцать лямов зелени, которые его семья вынуждена была перевести в наличные, чтобы бежать из страны в случае неудачи Майдана", - пише відомий волонтер Юрій Касьянов на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

"Оказывается, он ещё и на Майдане стоял. На Майдане, который выстоял только потому, что оставшимся на нём бежать было некуда, не за что, незачем, невозможно", - дивується Касьянов.

"На фронте жарко. А в студии у Шустера пан Наливайченко разливает известную демагогию про честность и порядочность, про совесть и справедливость. И в это время бандит и подонок Радченко-"Рубеж" становится головой Луганского отделения партии бывшего главы СБУ. Думаете отставной главный эсбэушник не знает, что за фрукт Радченко?.. Впрочем, какое это имеет отношение к справедливости... Рейтинги вранья и лицемерия на "самой свободной передаче страны" бьют рекорды. А на фронте бьют пушки", - із гіркотою резюмує волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...