На Хмельниччині вантажівка зіткнулась із пасажирським мікроавтобусом, є загиблі (фото)

На Хмельниччині фура зіткнулась із пасажирським мікроавтобусом. За попередньою інформацією двоє людей загинуло.

На Хмельниччині фура зіткнулась із пасажирським мікроавтобусом. За попередньою інформацією двоє людей загинуло. Про це повідомляє речник ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.

Як повідомили свідки події, на автодорозі, що веде з Хмельницького до Тернополя, на території Хмельницького району сталася смертельна ДТП. Вантажівка зіткнулась із пасажирським мікроавтобусом.

Внаслідок ДТП загинуло дві жінки. Серед них дружина водія мікроавтобуса. Близько обіду поліцейські отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Трапилася вона у Хмельницькому районі на дорозі, яка веде до Тернополя. Зіткнулися фура з причепом "Reno Magnum" і вантажний мікроавтобус "Fiat Ducato". В салоні останнього перебували водій та дві пасажирки. Жінки загинули. Серед них була 41-річна дружина водія. Сам 47-річний чоловік травмувався. Жодних ушкоджень не зазнав водій фури.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...