"На хрен нам нужен был Путин?!", - У чергах в Ялті почалися бійки

Перед Ялтою першим здався Севастополь.

Черги у Ялті до АЗС. Ілюстрація:www.volynnews.com

Від початку енергетичної блокади минула лише третя доба, але у Криму вже наростають обурення, панічні настрої та незадоволення. Про це пише на своїй сторінці у Facebook Irina Ivanova, передають Патріоти України.

"Крым. Ялта,13:00 по-киевскому времени. Севастополь просто в глубокой, при глубокой ж*пе.Там света нет и не будет, ресурсы солярки исчерпаны, бензина нет на заправках, теперь инфа еще хуже - НЕТ ХЛЕБА.

Вода только морская, мобильная вся вырубилась - МОБИЛЬНЫЕ вышки исчерпали ресурс автономного снабжения - ВСЕ. Первый лег СЕВАСТОПОЛЬ - не долго мучился в высоковольтных проводах.

Ялта дышит из последних сил. Интурист запустил самую мощную дизельную установку - она лягла за сутки - запасов нефтепродуктов больше в Ялте нет.

Рестораны при свечах БОЛЬШЕ НЕ КАТЯТ.

Сегодня продали последний хлеб по районам и больше не будет, ПРЕДУПРЕДИЛИ.

Банки со всеми сотрудниками ночуют в офисах и своих хранилищах. Ювелирки тоже там, на месте спят. Исполком при свечах.

Мясо на мясокомбинате наверное утилизируют (сотрудники по всему городу трындят), а это 200 тонн. В очередях начались драки на почве "На хрен нам нужен был Путин".

Желающих обратно в Украину становится больше. Уже не стесняются и не бояться - МЫСЛИ ВСЛУХ пошли открытым текстом.

Мои земляки крымчане!!!! Это же всего третий день без УКРАИНСКОЙ ЭНЕРГЕТИКИ!!!! Что вы запоете через неделю?????

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...