"На кровати ребенка теперь пьяные бл*ди обслуживают террористов", - луганчанин про свою "конфісковану" домівку

Після того, як журналіст з Луганська оприлюднив інформацію про те, що ватажок Плотницький - хабарник та шахрай, його квартиру відібрали бойовики.

Сергій Іванов. Фото: ФБ.

"Моя квартира в Луганске была конфискована террористами сразу после публикации мною обвинительного акта в отношении главы "ЛНР" Плотницкого, который обвинялся во взяточничестве и мошенничестве. Сначала в ней жили два ФСБшника, затем какие-то военные, затем еще кто-то", - написав журналіст Сергій Іванов на своїй сторінці у "Фейсбук", передають Патріоти України.

Сейчас в ней живут две бл*ди, к которым, со слов соседей, регулярно наведываются полупокеры в двух левых кедах, камуфляже и с пакетами бухла. Таким образом, в моей квартире происходит то же, что и во всем Луганске - террористы е*ут коллаборационистов. В моем доме, на кровати, где когда-то спал мой ребенок, пьяные вонючие бл*дищи обслуживают обезьян из террористической группировки.

Итак, это был лёгкий хейтспич. А как обо всём этом рассказать, не нарушая стандарты, но чтобы и не исказить семантику месседжа? О, где же вы, е*учие примиренцы? Кстати, "журналист-примиренец" - отличная ксива. Я бы некоторым на лбу выжигал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...