"На легітимне засідання вони тупо не прийшли": БПП і НФ прогуляли антикорупційний комітет - Лещенко

Як відомо, Верховна Рада напередодні не змогла внести до порядку денного питання щодо обрання аудитора НАБУ.

Сергій Лещенко. Фото:politeka.net

Народні депутати БПП та Народного фронту, члени антикорупційного комітету не з'явилися на чергове засідання комітету у п'ятницю. Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп, член цього комітету Сергій Лещенко, інформують Патріоти України.

"Провладні члени БПП та Народного фронту зірвали засідання антикорупційного комітету. Після вчорашніх фальсифікацій щодо Брауна на фейковому засіданні та провалу в сесійній залі – на легітимне засідання вони тупо не прийшли. Хоча були зранку в Раді", - написав він.

Як відомо, Верховна Рада у четвер не змогла внести до порядку денного питання щодо обрання аудитора НАБУ.

16 березня 15 з 24 членів комітету з питань протидії та запобігання корупції від БПП, НФ та "Відродження" рекомендували на розгляд парламенту дві кандидатури на посаду аудитора НАБУ, зокрема Найджела Брауна, якого вважають людиною президента та його оточення.

15 березня під час засідання комітету, коли був присутній Соболєв, було вирішено порадитися із спікером парламенту щодо колізії, яка виникла навколо призначення головного аудитора НАБУ.

Кандидат в аудитори НАБУ Браун, призначення якого намагаються протиснути фракції "БПП" і "Народний фронт", вже критикує бюро.

За словами Соболєва, Браун колись обслуговував російських олігархів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...