На озброєнні ЗСУ з'явився новий бронеавтомобіль (відео)

"Козак-2" призначений для перевезення як особового складу, так і озброєння, на ньому можна патрулювати місцевість та проводити спецоперації.

Козак-2. Фото:wartime.org.ua

Новий броньовик витримав кількамісячні випробування за всіма армійськими параметрами, його навіть підривали мінами, повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

"Козак-2" призначений для перевезення як особового складу, так і озброєння, на ньому можна патрулювати місцевість та проводити спецоперації. Авто витримує прямі влучання набоїв калібру 7.62 та захищає від мінних осколків.

Нагадаємо, в лютому 2016-го року в зону АТО вирушили 6 новітніх броньованих автомобілів "Козак-2" і три модернізовані бронетранспортери.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...