"На смак вона настільки гидка": У зону АТО бійцям постачають непридатну для пиття воду - волонтерка (фото)

Виходячи з результатів аналізів, кількість калію та натрію у воді суттєво перевищує норму.​

Фото:facebook

Лабораторний аналіз показав, що вода, яку постачають бійцям до зони АТО, не відповідає вимогам питної води. Про це написала на свої сторінці у Facebook волонтерка Маруся Звіробій, інформують Патріоти України.

“Зробили аналіз води, на добу по півтори літри якої вкидають бійцям в зоні АТО. На смак вона настільки гидка, що закралась підозра та бажання протестувати цю рідину, закуплено чи МО чи ким… хотілось би знати і звернути увагу колєг, які все таки намагаються опікуватись здоров’ям бійців,” – повідомила вона.

“Згідно аналізу, вода не відповідає вимогам питної води. А принаймні там, де нам доводилось бути, по передовій ця водичка завозиться у великій кількості,” – написала Маруся.

Виходячи з результатів аналізів, кількість калію та натрію у воді суттєво перевищує норму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...