"На такие передачи нужно приходить только с козырями - я против Путина. А так тебя бьют твоими же картами": Бабченко про виступ Собчак в ефірі росТБ

На думку журналіста, під час ефіру пропагандистського шоу Ксенії Собчак варто було говорити про злочини у Криму і на Донбасі.

Собчак під час ефіру пропагандистського шоу Соловйова. Фото:Caravan.su

Спілкування телеведучої Ксенії Собчак із російським пропагандистом Володимиром Соловйовим в ефірі програми на телеканалі "Россия 1" завершилося на користь Соловйова. Про це заявив у Facebook російський журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Что-то совершенно не понял восторгов по поводу Собчак у Соловьева в стиле "как она его размазала". По-моему, ровно наоборот. Если ты идешь на выборы и так и не говоришь главного, а что-то там рассуждаешь про рутений и суды, то тебя размазывают одним встречным вопросом - Ксения Анатольевна, у Вас есть доступ к Путину. Вы ему об этом говорили? Ну и как бы всё.

Можно ставить точку. Не, ну реально, чего здесь-то рассусоливать про рутений, против Жириновского и Сечина. На такие передачи к таким демагогам нужно приходить только с козырями и бить главным - я не против всех, я против Путина. Я против захвата им власти. Я против захвата им соседних стран. "Боинг" - преступление. Крым - преступление. Убийства - преступление.

А когда в стопятидесятый раз начинаешь говорить про дедушку Жириновского... Тебя бьют твоими же картами. На всех каналах про рутений. У меня в каждой передаче говорят про воровство Васильевой. Какой же я пропагандист, на меня самого в суд подавали. Посмотрел семнадцать минут, стало не интересно.", – написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...