На "теплий" трон Захарченка: Екс-комбат ЗСУ розповів, хто очолить "ДНР"

Причина заміни ватажка бойовиків може бути в тому, що Кремль збирається міняти вектор напрямку в питаннях так званих "республік".

Терорист Захарченко. Фото:24 канал

Кремль може змінити главу так званої "ДНР" Олександра Захарченка, але не на главу так званої "Народної ради республіки" Дениса Пушиліна, а на екс-"міністра" безпеки "ДНР" Олександра Ходаковського. Про це заявив в коментарі Обозревателю екс-командир батальйону "Київ-2" Богдан Войцеховський, інформують Патріоти України.

"Вони можуть поміняти, але я думаю, це скоріше буде Ходаковський, ніж Пушилін", - сказав екс-комбат.

За його словами, причина такої заміни може бути в тому, що Кремль збирається міняти вектор напрямку в питаннях так званих "республік", і міняти риторику спілкування з Україною.

"Тобто щоб поміняти спілкування. Тобто була одна людина, яка ось так от поводилась. Тепер цієї людини немає, а є інша людина, яка ось так от поводиться. Тобто ми йдемо в інший бік", - говорить Войцеховський.

Щодо того, який же вектор обере Росія, екс-комбат відповів: "Це все залежить від санкцій і поведінки Заходу, все зараз залежить від цивілізованого західного світу. Вони ж не самогубці, це буде історія з другим Радянським Союзом, тільки Радянський Союз на відміну від сучасної Росії, був набагато могутніше і міцніше, більш згуртований, була якась ідея, але тим не менш він розвалився, а ці розваляться ще швидше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...