На весіллі Лещенка стався неприємний інцидент: Молода дружина нардепа поскаржилась адміністрації

​На весіллі нардепа та діджея Анастасії Топольської, яке відбулася 9 вересня в оранжереї ВДНГ, у нареченої вкрали телефон.

Про це Настя повідомила в Facebook. Дівчина поскаржилася друзям в соцмережі, повідомляють Патріоти України.

"Вчора вкрали телефон. Стукайте в труби. Ну, або на крайняк на ФБ", - написала вона. Користувачі співчувають нареченій через таку неприємність на святі. "Зазвичай викрадають наречену. Ну, або туфельку, а тут нові традиції;", "Класні гості", "Нехай весь негатив у вашому житті піде з цим телефоном і дістанеться тому, хто вкрав! А у вас нехай буде все на позитиві і любові!" - пишуть вони в коментарях.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відповзав зі спущеними штанами: Пікантне поранення окупанта перетворило його на справжнє посміховисько (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:34

Російський загарбник несподівано для самого себе здобув перемогу у конкурсі на найпікантніше поранення, в якому навіть не планував брати участь. Такий вердикт винесли користувачі соцмереж після публікації українськими військовими відео, на якому окупан...

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...