На зло Кремлю: Прямые инвестиции в Украину продолжают расти - Злий одесит

Найбільше в Україну надійшло прямих інвестицій від країн ЄС - $ 32,4 млрд. Близько $ 896 млн. Це акціонерний капітал нерезидентів.

Ілюстрація:tsn.ua

"Немного "перемоги" в этот августовский вечер, а именно - объем прямых иностранных инвестиций в Украину продолжает расти и за первый квартал нынешнего года он увеличился на $2,28 млрд, составив $44,8 млрд." про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Больше всего в Украину поступило прямых инвестиций от стран ЕС - $32,4 млрд. Около $896 млн. это акционерный капитал нерезидентов.

Не хотелось бы проводить параллелей или кидать в чей-то огород камни, но в прошлом году Россия показала катастрофический минимум по прямым инвестициям, которые составили $4,8 млрд.

В общем, идём к дефолту уверенно и с гордо поднятой головой. А ещё этой зимой замерзнем без газа... Ага...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...