"Наблюдаю хихикание на тему угона автомобиля у главы патрульной полиции Александра Фацевича", - Серж Марко про людину, котра потрапила на гострі язики українців

Доводиться бачити черговий доказ того, що хтось може бути добровольцем, ризикувати життям за країну, жити відповідно до статків на держслужбі - але його все одно змішають з лайном ті, заради кого він і ризикував життям, і працює по 18 годин на добу.

Олександр Фацевич (крайній справа) з побратимами на Донбасі. Фото:facebook

"Я тут наблюдаю хихикание на тему угона автомобиля у главы патрульной полиции Александра Фацевича." Про це пише у своєму Facebook Серж Марко, передають Патріоти України, продовжуючи:

Ну реально смешно же. Фацевич - человек побывавший и в Иловайском котле, и в окруженном Углегорске под Дебальцево. Человек, которого уважают бойцы. Бывший командир добровольческой роты "Свитязь".

По сей день пытается действительно удержать на уровне Патрульную полицию, и она действительно стала особняком от старого недореформированного МВД. В скандалах и взятничестве не замечен, ездит на старом Лексусе, автомобиле который накатал уже хер его сколько километров за свои 13 лет. Хотя его папэрэдныки на такой бы должности имели бы по Кайену на каждый день.

Немного противно, если честно. Очередное доказательство того, что ты можешь быть добровольцем, рисковать жизнью за страну, жить по средствам на госслужбе - но тебя все одно смешают с говном те, ради кого ты и рисковал жизнью и работаешь по 18 часов в сутки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Родичі теж не бідують: Ексначальник Самбірського районного ТЦК задекларував 6,4 млн грн, шість квартир та новий Lexus

вівторок, 19 березень 2024, 12:29

Колишній начальник Самбірського районного ТЦК та СП Сергій Бабич, звинувачений у набутті необґрунтованих активів, задекларував 1,8 млн грн зарплати у ТЦК та ще 4,6 млн грн інших доходів, повідомляють Патріоти України. Зазначається, що Бабич та його род...

Вбив бізнес-партнера й спокійно... доїв вечерю: Ветеран війни проти України влаштував стрілянину у ресторані Петербурга (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 11:59

У Росії колишній «вагнерівець», який повернувся з фронту, застрелив свого бізнес-партнера у ресторані Санкт-Петербурга. Момент злочину потрапив на камери спостереження і був опублікований у соцмережах, передають Патріоти України. За даними росЗМІ, слі...