Надання Україні летальної зброї змінить ситуацію на Донбасі, - Горбулін

Радник президента наголосив, що питання про летальне озброєння багато хто в Україні розглядає як панацею від ряду проблем. Але насправді коріння значної частини даних проблем знаходяться в абсолютно інших сферах.

Володимир Горбулін. Фото::http://fakty.ua/

Радник українського президента Володимир Горбулін вважає, що в разі надання Сполученими Штатами Америки Україні летальної зброї, це стане свідченням того, що Вашингтон активно бере участь в українських справах. Про це Горбулін написав в своїй статті для Дзеркала тижня, передають Патріоти України.

У той же час, на думку експерта, американська влада посилає чіткий сигнал країнам Європи про те, що настав час Європі почати активні дії.

Радник президента також зазначив, що питання про "летальне озброєння" багато хто в Україні розглядає не інакше як певну панацею від ряду проблем. Але насправді, вважає Горбулін, коріння значної частини даних проблем знаходяться в абсолютно інших сферах - мова йде про необхідність ефективно управляти сектором нацбезпеки, подолати корупцію і добитися зростання економіки.

Особливу увагу Горбулін звернув на те, що в даний час Київ і Вашингтон переслідують спільні інтереси зовнішньополітичного характеру, однак так триватиме не завжди. До того ж, вважає радник Порошенка, ті рішення, які для США можуть принести користь, для України здатні обернутися вельми негативними наслідками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...