Надя Савченко працює як подруга терористів, - блогер про поїздки нардепа до бойовиків

Савченко не заслуговує бути ані членом делегації, ані Героєм України, вважає блогер

Фото: "Фейсбук"

Отже, в дні, коли наша делегація в ПАРЄ працює на позитив, сама впізнавана особистість з тієї самої делегації Надя Савченко вільно катається в ОРДЛО. Тепер ось говорить про вітерець змін. І про те, що 70% людей в ОРДЛО хочуть Назад в Україну. Раніше треба було думати, так звані співгромадяни, до того, як 10 тисяч людей опинилися в труні через війну. Про це пише блогер Марина Данилюк-Ярмолаєва, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель", продовжуючи:

"Что интересно, если Надюху поймают ещё раз, я буду говорить "пшл нх" ее защитникам, любителям поставить аватарку с очередным кумиром, активистам акций в защиту девушки.

Также нет смысла менять очередную ТП на двух реальных, опытных убийц из российского ГРУ, как это было с Александровым и Ерофеевым.

По-моему, Надя сейчас не заслуживает быть ни членом делегации ПАСЕ, ни Героем Украины. Поскольку со дня своего освобождения работает, то как посол "ЛДНР", то как подруга террористов, то скайп-партнер Шария.

Само собой СБУ тоже должно опросить деваху, касаемо ее ОРДЛО-тура", - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...