Надю, а як же Юля? Надія Савченко розповіла що їй треба, щоб бути президентом

Нардеп потребує позитивних творчих ідей.

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко заявила, що готова стати президентом України у разі, якщо матиме позитивні творчі ідеї, які зможуть призвести до якісних змін. Про це повідомляє Укрінформ.

"Я не хочу бути президентом – я б ліпше літала. Утім, якщо будуть хороші творчі ідеї, спроможні привести до позитивних змін, то я могла б стати тим президентом, який втілить їх у життя", - зазначила нардеп. Також льотчиця зазначила, що готова служити українському народові у будь-якій ролі. Нагадаємо, раніше нардеп від "БПП" Тетяна Ричкова заявила про необхідність розглянути на Регламентному комітеті поведінку нардепа "Батьківщина" Надії Савченко. На думку Ричкової, жінка допомагає реалізовувати політику Кремля.

Як повідомляли раніше, в середині листопада 2016 року, українські ЗМІ - Юля на Надю, є трохи обіжена:

"У фракції "Батьківщина" припускають, що нардеп їхньої фракції Надія Савченко створює власний політичний проект. Про це повідомляє "Українська правда" із посиланням на неназваних співрозмовників у "Батьківщині". Вони стверджують, що Савченко зовсім не цікавиться ситуацією всередині політсили та не ходить на засідання фракції."

"Вчора нас мочили, що вона на мітингу з Мураєвим була – ви думаєте, вона когось з нас запитала? Взагалі вона дуже дивна і тримається окремо", – сказав один з депутатів "Батьківщини".

Можливість створення самостійного проекту Савченко часткового підтверджував нардеп Сергій Соболєв. "Судячи з того, що відбувається, можливо і так (створює проект – Ред.). Щоб ви розуміли, статус пані Савченко в нашій фракції – ми включали її в склад першим номером на вибори, розуміючи, що це один з десятків в'язнів. Вона стала депутатом парламенту, делегатом Ради Європи, вона сама визначає подальше своє життя. Ми включали її у список, бо вважали, що це спосіб врятувати людину. Врятували. Якщо вона вважає, що треба власний проект – це її право", – пояснив він.

Раніше БПП звинуватив "Батьківщину" у співпраці з представниками "п'ятої колони" Кремля. Заява з'явилася після акції протест біля НБУ, в якый брали участь скандальний нардеп Євген Мураєв та перший номер виборчого списку партії "Батьківщина" Надії Савченко.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...