"Найбільша гуманітарна проблема в селі - це суржик. Подумали, що українсько-російський суржик? Не вгадали", - блогер

Тепер практично все село більш-менш пристойно володіє англійською. Бо без англійської сильно в Європі не попрацюєш.

Село на Херсонщині. Фото: соцмережі.

"В принципі у кожної медалі є дві сторони. Ну не буває чорного та білого без варіантів. І іноді ці варіанти бувають досить несподіваними. Їхав автобусом до Кропивницького. З хлопцем з маленького села на Херсонщині", - пише Олександр Мірошниченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Таких як він заробітчанами називають і люблять пафосно волати про їхню нещасну долю. Хлопець з Данії повертався. До цього в Германії працював та в Швеції. Будівельник. Звичайно, каже, важкувато на чужині без родини. Але з іншого боку і машину нову купив і дім побудував. Так що не дуже і поневірявся. І таких як він – більшість в його селі.

Але зараз не про матеріальне, а про духовне. Найбільша гуманітарна проблема в його селі це суржик. Зникає чиста українська мова. Подумали, що українсько-російський суржик? Не вгадали. Тепер практично все село більш-менш пристойно володіє англійською. Бо без англійськоЇ сильно в Європі не попрацюєш. Ото і звикають до мови. І лунає тепер по селах українсько-англійький суржик.

Ще каже, що проблемно в Херсонській області дістати англійські книжки та газети. І каналів англомовних майже немає на ТБ. Такі от гуманітарні проблеми у людей. Добре це чи погано? Сиділи б собі тихенько по своїх селах, знали б мову на рівні шкільної програми, світ лише в телевізорі б бачили. Воно б краще було? Хто його знає…".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...