​Найязикатіший на Банковій пройшовся по Ляшку з Парасюком та згадав Шабуніна

Викривачі офшорних схем та всілякої корупції мали б, перш за все продемонструвати свої чесноти. А з цим не все гаразд.

Олег Медведєв. Фото FacebookРадник українського президента Олег Медведєв висміяв нардепів Володимира Парасюка та Радикальної партії Олега Ляшка за їхні закиди, зазначають Патріоти України. Ось що колишній соратник Тимошенко написав у Фейсбуці.

Збагнути незбагненне, чи як казав покійний Іван Степанович, "впихнути невпихуєме".

Ляшко, який орендує, згідно декларації, палац площею 500 метрів по ціні хрущовки в 5000 гривень на місяць, не стидаючись колесить по заводах свого олігарха-покровителя, головного офшорщика країни, і перед трудящими, яких, звісно ніхто не примушував приходити з ним на зустріч, вимагає імпічменту за офшори.

Не аби хто, а сам легендарний сотник Парасюк! звинуватив професійного борця з корупцією Шабуніна в приховуванні від декларування шести соток землі. Тим часом Шабунін не далі як вчора у Шустера знову вимагав кримінальної відповідальності для тих, хто щось приховав в декларації.

Парасюк, хоча відповідний закон ще не прийнято, вже подав нульову декларцію. В тому сенсі, що в ній самі нулі. Але при цьому, як твердять деякі ЗМІ, за рік його зафільмовано на трьох авто, і серед них жодної "таврії"... І граната розірвалася біля будинку в елітному районі столиці.

Як не здуріти від такої шизофренії?
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...