Найпристойніше слово про Пашинського - "негідник", - Ліза Богуцька

"Серед своїх колег і знайомих я не знайду ні одного, хто хоча б байдуже про нього висловився", - пише блогер.

Сергій Пашинський. Фото: Народний фронт.

31 грудня в Київській області стався інцидент між депутатом Пашинським і жителем Васильківського району, в результаті якого Пашинський застосував вогнепальну зброю. За версією Пашинського, він застосував зброю лише після того, як зробив попереджувальний постріл вгору, а другий постріл вже після удару пляшкою зробив в ногу нападаючому. Ситуацію прокоментувала на своїй сторінці в мережі Facebook Ліза Богуцька, передають Патріоти України.

"А мені на "ворошилівського стрілка" плювати. Не хочу витрачати свій час на виправдання цієї гидоти. Серед своїх друзів і колег не знаю жодного, хто б хоча б байдуже про нього висловився.

Найпристойніше - це "негідник". Усе! Далі включається про цього персонажа ненормативна лексика.

" Каждый год, 31 декабря, в канун Нового года, мы с женой ездим в лес"............

"Я вышел из машины и культурно так сказал: "водитель, ты не прав!"............

"Когда я упал с сотрясением мозга, без сознания, в моей руке оказался наградной пистолет"............".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...