​"Найтяжче було очікувати наступ", - "кіборг" згадує про бої у Донецькому аеропорту (відео)

4-річна донька злякалася вигляду татуся, котрий повернувся додому з донецького пекла

Андрій Лисак

Андрій Лисак з позивним «Ляля» став героєм однієї з восьми історій, котрі увійшли до телепроекту каналу 1+1 та фонду "Вернись живим», зазначають Патріоти України. Вісім життів, які змінили війну. А війна змінила їх. Адже ми, ймовірно, ніколи не дізнаємося, як це, - зціпивши зуби, плюнути в обличчя смерті.

Солдат 95-ї бригади каже, що коли повернувся, чотирирічна донька його злякалася. Рік не бачила тата. Аж через п'ять місяців він звик до життя у мирному місті. Спочатку було дивно дивитися на спокійних людей навколо.

Себе під час оборони донецького аеропорту називає «таксистом». Кілька разів на день доводилося завозити на найгарячішу у той час точку війни продукти, воду, зброю. Вивозити поранених. Найгіршим і найскладнішим для нього тоді було чекати. Чекати наступу.

Здобутком цієї війни вважає своїх побратимів. Ні, він називає їх братами. Всю свою роту. І розповідає про їхнє спільне життя по поверненню, про те, що робити, коли страшно і що було б з аеропортом і з ними, якби бетон вистояв.

Ляля говорить: «Ми - звичайні люди. Такі, як всі. Просто попали... в АТО».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...