"Накрився мідним тазом, потонув, як підводний човен "Курськ": Журналіст про ще один "знак біди" в Росії

Штучне свято про нібито "єдність росіян" із часом неодмінно скасують...

Євген Кисельов. Фото: РБК.

"Так що трапилося з Днем народної єдності в РФ? Він накрився мідним тазом, потонув, як підводний човен «Курськ» на самому початку путінського правління, завдяки загибелі якого розумні люди відразу побачили і зрозуміли справжнє обличчя нового президента Росії. Як плавучий док в Росляково, що ледь не потяг за собою на дно «Адмірала Кузнєцова», який став ще одним знаком біди в Росії, в якій, як добре бачиться мені на відстані, з мого київського далека, все множиться і множиться неблагополуччя", - пише російський журналіст Євген Кисельов у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"А вигадане наскрізь штучне свято рано чи пізно мали скасувати. Ну, може, і не скасують відразу. Все одно – адже в Росії єдине щире справжнє свято – Новий рік. А як ще може бути в країні без ідеології, де в один день проводиться і акція «Повернення імен» і святкування 100-річчя комсомолу. Де якщо і є якась державна ідея, то тільки одна: зберегти нинішній режим в недоторканності якомога довше, щоб Путін не києм, так палицею залишався при владі.

Звичайно, в такій ситуації як національна ідея став би в нагоді культ особистості. Тільки от біда – Путін на предмет культу не тягне, – зізнайтеся чесно. І потім «один народ – одна країна –- один лідер» – це десь вже було. Краще не ризикувати.

Ну а як же бути, – запитають росіяни. А ніяк. Я ось живу і ні з ким не поєднуюсь, ні з ким не хочу відчувати єдності, крім найулюбленіших мені найрідніших і близьких мені людей. Хочу бути сам по собі: сам вирішувати, де мені жити, з ким жити, чим займатися. Кому поклонятися, ходити на вибори, не ходити – сам. Хочу бути вільним. І дуже сподіваюся, що так само будуть жити мої діти і внуки. А коли таких стане більшість, ось тоді і країна стане вільною".

Джерело: Эхо Москвы
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло - Борислав Береза

субота, 20 квітень 2024, 0:30

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як...

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...