Налякати до смерті: "Сині кити" як засіб розіграшу

Деякі підлітки використовують фальшиві повідомлення від "груп смерті" для розграшу або залякування своїх знайомих.

Як повідомляють"Патріоти України" з посиланням на відділ комунікації місцевого ГУНП, нещодавно у Липовій Долині, на Сумщині, учень місцевої школи, посварившись з приятелем, та відаючи про його панічні побоювання попасти на гачок "синіх китів" або іншої подібної інтернет - спільноти, відправив тому СМС - повідомлення, начебто від "групи смерті".

У ньому дав зрозуміти приятелеві, що той на вже на гачку ловців юних життів. Отримувач повірив, і дуже перелякався. А його кривдник швидко одумався, і став побоюватися, що товариш може собі щось заподіяти. Обидва вирішили піти до поліції: один по захист, інший - розповісти про свій не надто порядний вчинок. У підсумку, місцевим поліцейським довелося заспокоювати і того, й іншого. "Дозвонювач" пообіцяв більше нікого так не розігрувати.

Опублікував: Андрій Коваленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...