Нам би трохи єврейського щастя: "Строившим Израиль в середине прошлого века, было намного проще, чем сегодня Украине", - Казарін

У випадку України і війни з Росією головне питання порядку денного - це не стільки питання фізичного виживання, скільки питання втрати ідентичності. У тому числі і ціннісної, вважає журналіст.

Павло Казарін. Фото:www.youtube.com

Український блогер і журналіст Павло Казарін впевнений, що українцям на відміну від євреїв доводиться протистояти не тільки фізичній атаці ворога, а й з усіх сил захищати власну ідентичність. Про це журналіст пише у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Вообще евреям, строившим Израиль в середине прошлого века, было даже в чем-то проще. Да, им противостоял серьезный враг, не питавший к новому государству никаких сантиментов. Но именно поэтому было легче.

Потому что противник был слишком иным, чтобы можно было заблуждаться на его счет. И на повестке стоял вопрос о физическом выживании, когда никаких компромиссов не предусматривалось.

А в случае Украины и войны с Россией главный вопрос повестки дня - это не столько вопрос физического выживания, сколько вопрос утраты идентичности. В том числе и ценностной.

А очень многие готовы этим легко пожертвовать. Потому что легко жертвовать тем, чего у тебя нет. Особенно когда есть иллюзия, что в случае поражения твоей страны - для тебя лично все останется по-прежнему. Нас ждет непростая осень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...