"Нам нужно на что-то жить": адепти "ДНР" обурюються затримкою соцвиплат у "республіці"

Прихильники терориста Захарченко вже скаржаться, що одним "альтруїзмом та патріотизмом" не наїдаються.

"Соціальна політика" Захарченка в "ДНР" вже не тішить адептів "Новоросії". Ілюстрація:112.ua

Український політолог Олег Леусенко висміяв прихильників ватажка "ДНР" Олександра Захарченка, які поскаржилися в одному з сепаратистських пабліків на затримки у виплаті зарплат і пенсій на окупованому Донбасі. Про це політолог написав в своєму блозі на Livejournal, передають Патріоти України.

"Пичалька в Абизяннике. Ну с 1 мая пролетели, теперь ломанутся к хунте по пенсии, шоб было на шо помнить гардиться 9 мая. Дайте пожрать, а то нечем с*ать вам под дверь", - іронізує Леусенко і публікує скріншот допису незадоволеного життям прихильника сепаратистів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія використовує останнє вікно можливостей, поки зброя США не прибула в Україну, - західні аналітики

четвер, 2 травень 2024, 20:16

Росія зараз активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, поки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою, зазначають Патріоти України. Як пише The Hill, ро...

"Националисты "Азова" процитировали Путина": Росіяни вигадали фейк про банер у Харкові (фото)

четвер, 2 травень 2024, 19:41

Російські окупанти поширюють фейк про те, що нібито 3-тя окрема штурмова бригада "Азов" використала на своєму банері цитату, яка майже повторює висловлювання Путіна. Вони стверджують, що банер розміщений у метро Харкова. Про це пише Харківський антикор...