Напередодні саміту G20 США завдали удару: У Вашингтоні почули Київ, - політолог

За прогнозами Нусса, під час саміту "Великої двадцятки" російський президент буде поводити себе тихо і, скоріше за все, погодиться продовжити переговори у Нормандському форматі.

Путін повинен поводитися на саміті G20 тихо. Ілюстрація:uapress.infoВідомий блогер Павло Нусс провів аналіз останніх новин, що стосуються введення чергових санкцій до осіб, які беруть участь у російській агресії проти України. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

За словами Нусса, нові санкції свідчать про те, що в США нарешті почули Київ – конференції між українською стороною та Вашингтоном не минули безслідно для Москви. Зараз, напередодні саміту "Великої двадцятки" США завдали удару по низці російських підприємств, в тому числі – "Газпрому-медіа", до орбіти якого входять "Ехо Москви", ТНТ, НТВ, "Матч-ТВ" та інші рупори волі Кремля.

Також ряд компаній поплатились за будівництво Керченського мосту, зокрема, "Мостотрест", "СГМ-мост" та "Гіпростроймост", власники якого вважаються близькими до російського Президента.

За словами експерта, численні переговори Порошенка з Білим Домом призвели до чіткого узгодження позицій української та американської сторони: США продовжують демонструвати політику жорсткої нетерпимості до порушення Кремлем Мінських угод і спроб вийти з Нормандського формату.

За прогнозами Нусса, під час саміту "Великої двадцятки" російський президент буде поводити себе тихо і, скоріше за все, погодиться продовжити переговори у Нормандському форматі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...