Напруга повинна падати потроху, - Олег Пономар з аналітичним оглядом майбутніх подій тижня

Політичний оглядач розповів про актуальні події політичного життя світу.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

"Доброго ранку, друзі. Знову понеділок, останній тиждень гарячої осені. Далі - передсвятковий грудень і святковий січень, напруга повинна падати потроху. Що важливого?". Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- Во вторник в Минске встреча глав МИДов Нормандской четверки. Процесс Минска-3 идет.

- Также на этой неделе будут новости из США по новой администрации Трампа.

- Подтверждается информация по #Brexit. По словам экс-Премьера Британии Блэра, если выход Британии из ЕС потребует слишком больших расходов, то процесс можно приостановить. «Если британцы захотят, то это можно остановить. Я не говорю, что так будет, но это возможно».

И в конце оргвопрос. Снова много вопросов в личку - как можно комментировать? ОК. Настройка стоит "друзья и друзья друзей". Пробуйте добавиться к моим друзьям в друзья (если они будут не против. они обычно самые активные в комментариях).

Рад, что большинство читателей адекватно и с юмором отнеслись к эпатажной фразе в моем вчерашнем вечернем посте. Но резонанс прекрасный)

Традиційно - майте всі смачну каву та чудовий тиждень".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...