Напруга у відносинах "молодих республік" посилюється: Плотницький і Захарченко готові заплатити за вбивство один одного по мільйону доларів - Шкіряк

Між основними спецслужбами в РФ ГРУ та ФСБ йде боротьба за лідерство і вплив всередині Росії. І Донбас є невід,ємною частиною цієї боротьби.

Ватажки донбаських терористів Захарченко і Плотницький. Фото:lenta.ru

Оперативна інформація з тимчасово окупованих районів Донецької та Луганської області. Триває і набирає обертів вбивчий конфлікт між ватажками російських терористичних банд ДНР-ЛНР. Про це написав на своїй сторінці у Facebook радник міністра МВС Зорян Шкіряк, зазначають Патріоти України.

"З джерел, наближених до лідерів терористів, стало відомо, що главарь "ЛНР" Плотницький замовляє вбивство главаря "ДНР" Захарченка.

А Захарченко, в свою чергу, прагне крові Плотницького. Плотницький активно домовляється з відповідними фахівцями ГРУ ГШ ЗС РФ, котрі професийно знищили лугандонських ватажків терористів Мозгового, Бєднова, Дрьомова, Іщенка та ін. Саме ГРУ є основним куратором терористичної банди ЛНР." - йдеться в повідомленні.

Також радник міністра зазначає, що у той самий час Захарченко домовляється про вбивство Плотницького зі "спецами" ФСБ, з котрими має постійний і тісний зв,язок. Щоправда, поки що вони так і не реалізували його замовлення на ліквідацію донецьких терористів, ватажків НЗФ "Спарта" та "Сомалі" Гіві і Мотороли. Обидва "герої ДНР", дізнавшись про це, буцімто прийшли "з поклоном" і затаїлися. Поки що фактично зникли з поля зору..

"Відомо, що главарі терористів готові заплатити спецслужбам за ліквідацію один одного значну цифру. Кожен може викласти за вбивство конкурента понад 1 000 000 доларів США.

Звичано, ці гроші бандити здобули на тотальних віджимах, пограбуваннях мирних громадян, контрабанді різних товарів та вугілля, масштабному наркотрафіку, дерибану отриманої з Росії "фіндопомоги", розкраданні так званої росийської "гуманітарки", а також продажу отриманої з РФ зброї бойовикам "ІДІЛ", "Аль Каїди" та іншим міжнародним терористичним організаціям." - пише Шкіряк.

Після вбивства агентами ФСБ (за прямим наказом Путіна) колишнього очільника ГРУ генарала Сергуна, котрий готував "придворний бунт" і зміщення Путіна, між основними спецслужбами РФ, ГРУ і ФСБ загострюється протистояння. Власне, воно триває ще з часів СРСР. Але зараз ця війна набирає масштабних обертів. Оскільки ГРУ і ФСБ є прямим конкурентами на ринку впливу на дії та рішення російської влади.

Зараз між ними йде боротьба за лідерство і вплив в середині Росії. І Донбас є невід,ємною частиною цієї боротьби. Знищення Захарченка і Плотницького - це арена, хто кого. Зачекаємо.

П.С. Як на мене, то нехай обидва ублюдки і дві терористичні потвори, як найшвидше, повбивають один одного." - підсумував Шкіряк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...