Нардеп Лещенко написав заяву в НАБУ, щоб перевірили родину Авакова на ухиляння у сплаті податків

Сергій Лещенко порекомендував борцям із корупцією звернути увагу на матеріали у ЗМІ, які стосуються міністра МВС та його оточення.

Арсен Аваков. Фото: соцмережі.

Народний депутат України від фракції "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко направив офіційне звернення голові Національного антикорупційного бюро Артему Ситнику з проханням вивчити опубліковані в ЗМІ факти можливого ухилення від податків компаніями, які належать оточенню міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Іван Верстюк, передають Патріоти України.

"После выхода моей статьи про налоговые схемы родственников и партнеров министра внутренних дел Арсена Авакова от многих людей я слышу один и тот же вопрос: а что будет с этими фактами дальше? Теперь у меня есть ответ на этот вопрос. Я – журналист, а не сотрудник правоохранительных органов, не следователь. Писать тома для возможного судебного разбирательства – не мое дело", - повідомив він.

"Поэтому сегодня, 20 января, народный депутат Сергей Лещенко. направил официальное обращение главе Национального антикоррупционного бюро Артему Сытнику с просьбой изучить факты возможного уклонения от налогов компаниями, которые принадлежат окружению главы МВД. Наверное, есть особая ирония в том, что обращение расследовать аваковские схемы написал депутат, в письмах к которому сам Аваков демонстративно зачеркивал слова "шановний" и "з повагою", - додав Верстюк.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Прийшли за цукерками на кладовище: Російські підлітки розгромили могили загиблих в Україні окупантів

неділя, 28 квітень 2024, 19:19

У російському Кузбасі (Сибір) троє підлітків розгромили надгробні портрети загиблих в Україні окупантів. Через це на школярів порушили кримінальну справу. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на ГУ МВС у Кемеровській області, передають Патріо...

В окупантів було багато вбитих та поранених: Радник мера Маріуполя розповів цікаві подробиці щодо удару по базі в селищі Бабах-Тарама

неділя, 28 квітень 2024, 18:42

У ніч на 24 квітня атакували базу окупантів у селищі Бабах-Тарама за 40 км від окупованого Маріуполя. Приліт збігся в часі з повідомленнями у західних ЗМІ, що цього дня українці вперше використали далекобійні ATACMS. Радник міського голови Маріуполя Пе...