"Народ неприкосновенность дал, а потом забрал?": Безкарне побиття Чорновол збентежило українців

Деякі з користувачів соцмережі заначають, що було б добре, аби з народних депутатів зняли недоторканність, адже деяким із них не завадило б дати прочуханки. Інші ж написали, що піднімати руку на жінку не варто було.

У Тетяни Чорновол стався конфлікт з блокувальниками. Фото: скріншот з відео.

Кожен може вдарити народного депутата України, і йому за це нічого не буде. Таку думку, коментуючи побиття депутата від фракції "Народний фронт" Тетяни Чорновол, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав волонтер Роман Донік, передають Патріоти України.

За його словами, є ймовірність, що якщо нардепам Семену Семенченку і Володимиру Парасюку надають "у бубон", то це нормально сприйметься в Україні. "Виходить, що зараз кожен може заїхати народному депутату зовсім безкарно. Я ж правильно зрозумів? Тобто якщо завтра Семенченку і Парасюку "надають у бубон" невідомі або відомі, це буде сприйнято нормально? Ні репресій, ні утисків, ні переслідування? А просто дали по зубах", – написав Донік.

Цей пост спричинив активне обговорення. Деякі з користувачів соцмережі заначають, що було б добре, аби з народних депутатів зняли недоторканність, адже деяким із них не завадило б дати прочуханки. Інші ж написали, що піднімати руку на жінку не варто було, і що "недоторканність та дати в рило – різні речі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...