Нас чекає дуже насичений і важливий місяць, який повинен стати переломним, - Олег Пономар

Саме травень може стати визначальним для України в її русі на Захід, в європейські та євроатлантичні структури.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Сьогодні - перший день нового місяця, останнього місяця весни-2017. Нас чекає дуже насичений і важливий місяць. Місяць, який може і повинен стати дуже успішним і переломним, визначальним для України в її русі на Захід, в європейські та євроатлантичні структури. Що буде дуже важливим з того, що прямо і побічно буде впливати на події в Україні? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

- 7 мая - второй тур президентских выборов во Франции. Здравый смысл против мракобесия.

- 25 мая в новом хэд-офисе НАТО в Брюсселе состоится Саммит Альянса.

- 26-27 мая состоится Саммит G-7 на Сицилии.

- Также в этом месяце завершатся формальные юридические процедуры установления безвиза для Украины.

- Также в этом месяце должны быть новости из Нидерландов по нашей Ассоциации с ЕС.

- И еще мы ожидаем несколько очень важных законов от нашей Рады. Законов, которые давно назрели и перезрели для нашего дальнейшего движения вперед.

Вот это основное. Хочу пожелать вам всем отличного месяца, отличного настроения, личных свершений и удач. Спасибо за всё. Спасибо, что мы вместе. На связи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...