"Нас готують до того, що про Крим потрібно забути, або Як російське бабло купує європейські та американські мізки" - експерт

Також, наголосив він, пропонується забути про членство в ЄС та НАТО, оскільки їх розширення не має відбуватися.

Ілюстрація:Сегодня

"Е-журнал одного з відомих німецьких фондів (умовно – фонд Шрьодера) надіслав днями черговий випуск. Ось про що там йдеться:" - пише у Facebook експерт Михайло Гончар, передають Патріоти України, і продовжує:

"Отношения России с Западом переживают глубокий кризис. Его проявления многообразны, но вопрос, изначально вызвавший дестабилизацию отношений и лежащий в корне более общих споров – это соперничество за страны «промежуточной Европы», которые территориально расположены между ними: прежде всего, за Украину, но также за Беларусь, Молдову, Грузию, Армению и Азербайджан".

Далі, після цієї констатації, пропонується розв'язання:

"Корпорация RAND собрала группу именитых ученых и бывших политических деятелей из стран «промежуточной Европы», США, России и ЕС и попыталась предложить убедительную альтернативу".

Ось у чому вона полягає: "Проблему напряженности и открытых конфликтов, вызванных сопротивлением Москвы расширению НАТО и ЕС на территории бывшего СССР, можно было бы решить с помощью окончательного прекращения этих процессов. Формально оно могло бы выглядеть как официальное решение НАТО и ЕС установить предел для будущих расширений, так чтобы исключить вступление новых стран постсо­ветского пространства. В обмен на это можно было бы ожидать, что Россия прекратит замороженные конфликты в регионе на условиях, приемлемых для затронутых государств. Хотя возвращение Крыма Украине кажется маловероятным, можно было бы ожидать, что Рос­сия в рамках мер по урегулированию отношений будет участвовать в соглашениях, нацеленных на вывод российских войск из Донбасса, Приднестровья, Южной Осетии и Абхазии".

Себто:

1. Нас готують до того, що про Крим потрібно забути.

2. Також пропонується забути про членство в ЄС та НАТО, оскільки їх розширення не має відбуватися.

3. Нас позбавляють європейської ідентифікації. Зверніть увагу на карту. Там позначена Центрально-Східна Європа (блакитним), Росія (червоним) і – зверніть увагу на новацію – "IN-BETWEENS", тобто, проміжок, до якого віднесено усі країни Східного Партнерства (жовтим).

Ну а далі пропонується і механізм взаємодії між ЄС та Росією з урахуванням наявності "in-betweens", суть якого – все в Росію, а потім вже далі воан "адаптує" і направить щось "в проміжок".

Ось так російське бабло купує європейські та американські мізки (там є і парочка наших), щоб витворювати подібні "продукти".

Цікаво, що у німецькому журналі автор вживає у російськомовній статті термін "промежуточная Европа", як відповідник "in-betweens". Але в роботі, зробленій під егідою RAND на карті до позначених жовтим кольором країн, ідентифікація "Європа" відсутня!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...